1 Mart 2013 Cuma

John Fitzgerald Kennedy Cinayeti (Suiskastı) - The Zapruder Film

Selam memedaliler,uzun bir aradan sonra Başkan Kennedy hakkında yazı yazmaya karar verdim.Uzun yıllar çözülememiş gizemlerden biri olan bu konu olduça derin.Başkan Kennedy 22 Kasım Cuma günü saat 12:30'da Dealy Plaza'da vuruldu.O kadar yazıldı çizildi konuşuldu, milyonlarca insan şaşkınlıklar içinde gözlerinin ortasında oldu fakat nasıl olurda yapanın kimliği deşifre olmaz.Kilit nokta nedir?Ufaktan bir giriş yapalım.

       İlk paragrafta belirttiğim gibi milyonlarca insanın içinde, Dallas'da kafasından vurularak öldürüldü.Suiskastçı tahimini 5 atış yaparak Kenndy'i öldürdü.Hemen Başkanın arkasında, Başkan Yardımcısı Lyndon B. Johnson'ın arabasında seyahat birisi, (aşağıdaki videodaki gibi).Burda şu konuya açıklık getireyim,   o günlere ait gerçek videolardır.


Lyndon 'Lyin' Johnson siyonistti ve gerçek cumhurbaşkanı öldükten sonra seçilememiş başkan olarak kalmıştı.Daha sonra lyndon Bu olayın Başkan Kenndy tarafından çeşitli programlar sayesinde engellendiği propagandasını yaptı.Bu girişimler Kennedy hakkındaki girişimler Amerikan halkının ve genel olarak insanlığın  yararına olmuştur, ancak siyonizmin çıkarlarına da bir okadar ters idi.

Başka bir yahudi Abraham Zapruder, suikasti basit bir el kamerasıyla çeken kişi.Filmde Kennedy'nin katilini çekmek için tam olarak mükemmel bir yerde duruyordu.Daha da ilginci bu Zapruder ailesi daha sonradan, bu filmin(Zapruder Film) haklarını Amerikan hükümetine satarak tam bir servet yaptı.Daha da ilginç birşey söyleyeyim gençler size bu adam aslında profesyonel bir kameraman değildi.Ve suiskatin gerçekleştiği gün,Zapruder sabah kalktığında havanın kapalı olduğunu görüyor ve kamerasını evde bırakıyor.Daha sonradan sekreteri zorlada olsa ikna edip kamerasını almasını sağlıyor ve yıllarca kamuoyundan saklanmış bu filmi çekiyor.

Neyse devam edelim, başkanın gün içinde neler yapacağı filan birsürü şey çok öncesinden bellidir. Şu çok ilginçtir ki başkan gideceği yol son dakikada değiştirilmiştir, fakat neden Zapruder çoktan kamerasıyla birlikte kurulmuş Kennedy'i bekliyordu?


Bu kare ise Zapruder'in el kamerası ile çetiği görüntüden alınmadır.Bu görüntüde Mrs. Jacqueline Kennedy'nin kocasının kafasına silah ile ateş açmasının Johnson ve Connally(Texas Valisi) önceden anlaşılmış bir olay olduğu kanıtlanmıştır.


Birazda Zapruder Filminden bahsedelim.Zapruderin kullandığı Bell and Howell 414PD 8mm bir kameraydı ve bunun sayesinde başkana yakın olan taraftan suikastı görüntülemiştir.Kullanım kılavuzunda kameranın 16 fps'de çalıştığı belirtilmiştir fakat CIA testlerinde Zapruder'in kamerasının 18.3 fps ile çalıştığını farketmiştir ve bu bilgi kameranın ürtici firması tarafından da doğrulanmıştır.En az 4 olmak üzere filmin bir çok kopyası çıkmış ve bunları yapan Zapruder idi ve biri CIA tarafından alındı.

Daha öncede söylediğim gibi film, Bir talkshow'da yayınlanana kadar, 2 sene boyunca kamudan saklandı.Ve bugünlerde çeşitli sitelerde(youtube vs) olan bu görüntüler kanıt niteliğinde kullanılmıştır.

Pekiiii Kennedy Ne Taraftan vuruldu

Zapruder'in kamerası,Kennedy suikastine ilişkin 313 kare yakaldı yani bunu saniyeye vurduğumuz zaman birkaç saniyelik videoya denk geliyor.Daha donraki karelerdeki analizde,örneğin 326(aşağıda), limuzinin arka koltuğunda oturan Kenndy'de ne bir kan izi,ne kafasında bir sorun,ne de kafatası parçası görünmüyor.YAni Kennedy kesinlikle arkadan vurulmuş olamaz.Eğer kurşun kafasına sağdan gelmiş ise ki, öyle olduğu kesin gibi görünüyor, önden vurulmuşta olması imkansız.


Çıkan Mermiler

Zapruder'in filmi normal hızda izlendiği zaman,Kennedy'nin ölümcül vuruşu aldığı zaman kafasının sağında birşeylerin uçtuğu görülüyor.313 ve 314. karelerde aynı doğrultuda hareket eden iki farklı mermi rahatça görülüyor.Ve mermiler 315. karede kadrajdan çıkyıor.











GARİP BİR DUMAN

312 ve 317. kareler siyah-beyaz'a döndürüldüğü zaman açıkça görülüyor ki garip bir duman beliriyor.

Duman hızla belirir ve kaybolur.Yaklaşık 1/3 gibi bir süre.(16 fpsde 0,3125s///18.3 fps'de 0,2732s)


Bunlardan yola çıkarak yukardada gösterdiğim gibi merminin oldukça hızla çarptığı sonucunu çıkarmak mümkün.Ne John ne de Jackie Kenndy sigara içiyordu.Duman bir tür reaksiyon sonucu açığa çıkmış olması yüksek ihtimal.Mermi ile alakası olmadığı ise açık çünkü duman mermi ile ilerlemez.Bu duman ölümcül vuruşun geldiği zaman açıkça görülüyor fakat garip olan ise Jackie Kenndy, öldürülme anında çoktan konumunu almış durumda görülmesiydi yani kendisi Başkan Kennedy'nin kafasının sol tarafında yerini almıştır yani kısaca John Fitzgerald Kennedy karısı tarafından öldürülmüştür.Başkan Kennedy'e bu kadar yaklaşacak ve ölümcül vuruş için açıyı bulacak tek kişi Jackie Kennedy'dir.Karısının elinde birşey ile(yani silah) ileri geri sahtece hareket ettiği açıkça görülüyor zaten, yan, bunun başka açıklaması yok.


Başkan Kennedy başının sol alt tarafından vuruldu ve bu göleğindeki kan miktarı ve dağılımıyla desteklenmektedir.




VE ÖNDEN



Ve arkadaşlar şimdi burda çok önemli birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum.Bu resim(aşağıda) Kennedy'nin gömleğindeki kurşun yarası.


Bu nedir lan, çocuk mu kandırıyorsunuz, hiç bu şekilde kurşun yarası olur mu daha doğrusu kurşun deliği böyle olur mu.Bildiğiniz acele ile makas veya benzeri birşey ile kurşun deliği havası verilmeye çalışılmış.


Neyse devam edelim memedaliler, şimdi vereceğim canlı görüntüye rağmen inanmayan varsa daha da okuamsın yazıyı.O akdar araştırdım, Kennedy'nin katili KARISIDIR.Şimdi iyice bakalım.Burda Kennedy karısı,Johnson(Texas valisi) ve onunda karısı ile birlikte seyahat ediyor.Yukarda da söylediğim gibi karısı elinde birşey ile ileri geri hareket ediyor ve vuruştan sonra karısı hemen birşeyi el çabukluğuyla atıyor.İyi bakın iyi.
Hala mı düşmedi jeton arkadaşım.Gel tekrar yaklaş.Son bir görüntü daha veriyorum.Dersi dinle evladım.
.
.
.
.
.
.
.
.



Ozamanlarda dolaşan diğer teoriler komple ilgi dağıtmak veya olayı başka bir yere taşımak için özellikle planlanmıştır.John Fitzgerald Kennedy'nin katili  Karısı yani Jackie Kennedy'dir.Görüntüde görüldüğü gibi,limuzindeki diğerleri atıştan sonra kendini korumaya alırken, karısında ise öldürdükten sonra  aceleci bir tavır ve el çabukluğyla birşeyle yapmanın peşinde.Herşey okadar belli ve net ki.Karısınında yahudi olduğunu söylemem gerek yok heralde.

Neyse bu görüntülere daha yakından devam edelim, kare kare olayın başında kısaca bir bakalım.Şimdi, Zapruder'in filmine baklıldığı zaman Kennedy oldukça mutlu gülümsüyor ,fakat aniden bir rahatsızlık bir olumsuzluk beliriyor yüzünde.Zapruder'in filminde 267.kareye denk gelen yerden yavaşca adım adım gidiyoruz.Peki ne oldu bu amına koduğumun saniyeleri içerisinde.








Evet başlıyoruz, aynı zamanda cumhurbaşkanınında sıkıntılı ve stressli bakışları direk kendini belli ediyor.Bakın olanı anlatıyorum arkadaşlar götümden uydurduğum yok.KArelerden sonra videosunuda ekleyeceğim orda daha da net göreceksiniz biraz sonra.Devam


Kennedy'nin yüzündeki ifade değişmeye başlıyor.Devam


Devam


Devam
Devam

Ve tamamıyla aciz durumda olan bir Başkan, Başkan Kennedy.

Bakın bu oldukça hızlı.Karısında ne bir endişe, yada ne bir kocası hakkında merağı olduğu görünmüyor.

Bayan Kennedy bütün ilgisini Texas Valisine veriyor,herşey gördüğünüz gibi Kare 262'de 



Ve Vali'den beklediği okey gelir,kare 274.


Ve kocasını öldürmek için hazırlıklara başlar



Ve öldürür, bakın bu videoyu çok iyi izleyin,tekrar tekrar izleyin, bukadar kalitelisi pek çok yerde yok.Hatta indirip vegas'ta yavaşlatıp tekrar bakın.

Çok daha yavaş kare kare versiyon




Kesinlike yazdıklarımın arkasındayım.Herkes bildiği için neden öldürüldüğü hakkında pek yazı yazmadım,bilmeyenler için kısaca ceplerini doldurmak isteyen yahudiler ile ters düştüğü için öldürüldü diyebiliriz.Fakat nasıl bir başkan öldürülüp ortada delil kalmaz veya olan deliller nasıl FBI ve CIA tarafından görülmezden gelir.İşte bu soruların cevapları Texas valisi Connally ile yatıyor.Yeni yazılarımla ilerleyen günlerde devam edeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BIG CONFIRMS XANTARES ADDITION

BIG ekibi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda İsmailcan “XANTARES” Dörtkardeş ile anlaştığını duyurdu. XANTARES kariyerine Alman ...