3 Mart 2013 Pazar

Kesha "Die Young" İlluminati Sembolizmi Üzerine

Tekrardan selam memedaliler.Bu konu hakkında yazıp yazmama konusunda tereddütte kaldım fakat Kesha'nın her yaptığı şey ayrı olay.Ve ufak bir yazıyı hakettiğini düşünüyorum.Die young parçası çok net söylüyorum, bu zamana kadar ki en bariz illuminati öğeleri ve propagandası içeren yapımdır.

İlk çıktığı zamanları hatırlayanlar bilecektir,kendisini partylerde alkolik bir kız olarak Tik-Tok parçası ile tanıtmıştı fakat şimdi yeni parçasında hem sözleri hemde klibin kendisi ile açıkça görülyor ki diğerleri gibi illuminati ile bir anlaşma.Bu muhtemelen daha önceden Kesha'nın plak şiketi tarafından planlanmıştı.Müzüik endüstrisinin işleyişi budur.


Hele ki bazı beyinden yoksun insanlar Kesha'nın bu durumu karşısında "Yaa bunu eğlencesine yapıyor, komplolarla dalga geçmek amacıyla yapıyor" vs diye konuşarak ve de kendilerinide inandırarak mallıklarına mallık katıyorlar.Hadi diyelim ki öyle.Kesha hariç diğer popüler şarkıcılarında videolarında adamın gözüne sokar gibi birsürü illuminati sembolleri görüyoruz.Lan hepsi mi bu komplolarla dalga geçmek için çekip koyuyorlar."Ayy canım kıyamam yaa"Ne kadar düşünceli sanatçılar var, eğlenceliler böyle, yerim sizi.

Neyse gerçkte, Kesha hiçbir şeyi eğlencesine yapmıyor.Sadece kendine söyleneni yapıyor, diğer popstarlar gibi.Memedaliler farkında mısınız bilmiyorum ama İlluminati sembolleri gittikçe yaygınlaşıyor zaten planda başından beri buydu.İnsanları popüler kültürün parçası haline getirmek.Gerçek sorun videolarda görünen semboller değil, bu sayede izleyicilere iletilen mesajdır.Ölüm kültürünü empoze etmek(Die young).İnsanların yabancı olduğu birşeyi defalarca onlara empoze ederseniz, insanlar yavaş yavaş alışır ve ısınmaya başlar.Bahsettiğim olayda tam olarak budur.Neyse şimdi videoya biraz göz atalım memedaliler.

Popüler kültüre alet olmayın, elinizden geldiğince etrafınızdakileri uyarıp popüler kültür tarafından beyinlerine saçma salak şeylerin empoze edilmesine izin vermeyin.Hazır Kesha'dan konuşurken popüler kültüre örnek verelim.


Burda kalpten kan içiyor,

Ve sonuç....Alet olmayın, oldurmayın.


Hemen videonun başında, kurukafa sembolizmi beliriyor
Daha önceki yazımda da anlatmıştım, Skulls and bones toplluluğu demiştik,hani George Bush,John Kerry v.s birçok kişinin yer aldığı oluşum.

Burda şeytan mı yazıyor, bağa mı iyle geldi?

Bakın burda araba aslında cenaze arabası,yani evet bir tür ölüm ritüeli.

Kapı açıldığında Kesha'yı siyah bir örtü ile örtülmüş bir tür poz veren heykel gibi görüyoruz.Daha sonra ordaki kişiler tarafından omuza alınıyor tıpkı Meryem Ana gibi.
Tam bu esnada ekranda bu sembol patladı, uyanık memedaliler hemen tanıdı değil mi?
Diğer gözünü kapatırken elinde Herşeyi gören gözü, gözümüze gözümüze sokuyor.Burda ki amaç kimin için çalıştığını belli etmek.

Evett, şaşırmadan devam edelim, Ters haç, daha önce defalarca bahsettik ama gene söyleyelim, bir sataniz sembolü (Church Of Satan'ın sembolü),video boyunca 5 kere yanıp sanıyor.Satanizm gerizekalılığını popüler yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Diğer sahnede ise Kesha ve diğer üyeler taraot kartlarıyla oyun oynuyorlar,tabiki akşamki kurbanı belirlemek için.Ne kadar da eğlenceli değil mi.

Kesha burda bir tahta oturuyor, burdaki sembolün satanizm ile alaksı yok fakat sex ritüellerinde kullanılır.

Tam bunlar olurken, Ksha gene tek göz hareketini illuminati sponsorluğunda yapıyor.Kerata.


Video Window Phone tarafından destekleniyor sanırım, burda Kesha "Animals" ismini verdiği fanlarına mesaj atıyor.Başka bir versiyonu için Little Monsters.

Video boyunca üçgenler yatay,dikey her türlü patlıyor.Sanırsın geometrici pezevenk.Ters üçgen dişiyi temsil ederken dikey üçgen ise erkeği temsil eder.İkisinin birliğide cinsel ilişki,birleşimi temsil eder.Yani farkında olmadan bilinçaltına yerleşir.


Bu seks partisi polis gelene kadar devam eder.Ve aniden Kesha kalkıp silahlı polislere yürür.İstediğin kadar illuminati propagandası ile beynin yıkanmış olsada, operasyondan muaf değilsindir o güzel götte illuminati sembolü olsa bile.Belki elit insanların istediğini yapıyorsundur fakat aslında onların bir parçası değilsindir.

Sponsorumuzu bilene IKEA'dan 100tllik alışveriş çeki hediye.

Şarkının ismi Die Young olunca, haliyle Kesha'nın polis tarafından vurulup öldürülmesi gibi birşey bekliyoruz.Fakat burda poşisin baskısı ,şiddetin normal birşey olduğu kaçınılmaz.

Ölüm kültürü veya propagandası bu şarkıda oldukça çok mevcut."We're gonna die young" cümlesi sayısız kez tekrarlandı.Yani diğer bir manada ergenlerin kafasında insan hayatının değersiz olduğu vurgulandı.


Son olarak bonus videoyuda koyayım,şans eseri bulduğum neredeyse bütün yazıyı barındıran DIE YOUNG videosu







Son olarakk
Yoksaaaaa? haha daha da yorum yapmam.


Hadi görüşürüz, kalın sağlıcakla.



5 yorum:

  1. Memedali ney la :D kaynatanın çakması mı? güzel tespit olmuş gençleri intehara ve ölümün basit bişey olduğu a inandırıyor sözleri. bunu dinleyip aa intihar edeyim o zaman demezsin ama subliminal sikiş işte. karayip korsamları ve philadelphia deneyine çekmek istiyorum seni. karainci özellikle geminin yeşil parıltıyla yok olması (orlandonun elizabethe çakıp gemisiyle kaybolduğu sahnede görebilirsin) ve gemiye yapısık eleman vs vs. sparrowun baphomet reyiz hareketleri felan bissürü şey farketmiştim filmde. Hem ilgi çekici güzel bir konu hadi eyv

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. sen lan eometrıcı pezevenk sensın göt oruspu faıse utanmıonmu karı hakkında etıp tutmaya lan göt bok herıf azına sıçarım senın.her sembol ıllımunatı deıldır serefsın piçççççç bıdaha böle bısey olmasın göt herıf yaaa

      Sil
  3. adminde ilmunatici çözdüm a.q memedali birkaç yerde geçiyor ayırınca meme oluyor meme dal ii yani memeye dalmak iyidir ülkedeki tecavüz oranını artırmak amaçlanmış bu yazıda ��

    YanıtlaSil

BIG CONFIRMS XANTARES ADDITION

BIG ekibi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda İsmailcan “XANTARES” Dörtkardeş ile anlaştığını duyurdu. XANTARES kariyerine Alman ...